Actueel

|
27 oktober 2015

Downloads

NANDA VZW: AVOND OVER GEZONDHEID – 24 NOVEMBER 2015

Op dinsdag 24 november 2015 organiseert Nanda vzw in Brugge een avond rond het thema gezondheid. Nanda is een project van zangeres, presentatrice en meter van de Vredesweek Leki. Zij richtte de vzw op in 2010 om in het geboortedorp van haar Congolese grootvader een gezondheidscentrum te bouwen.

Leki, of Karoline Kamosi, is één van de drie gasten op 24 november. Naast haar komen ookLeslie Hodge en Daniël Demylle aan het woord. Leslie Hodge is VRT-journaliste en psychologe. Ze maakte voor Vranckx (Canvas) de veelbesproken reportage ‘Gestoorde geesten’, over geestelijke gezondheidszorg in Congo. Daniël Demylle is gezondheids- en voedingsconsulent, en medewerker bij Nanda vzw.

Deze drie enthousiastelingen delen hun ervaring en inzichten op gebied van fysieke, mentale en emotionele gezondheid en gaan ook graag met jou in gesprek! … En, vermits Leki het niet kan laten om te zingen, is er ook wat akoestische muziek voorzien…

  • Adres: CM-zaal, Koningin Astridlaan 2, 8200 Sint-Michiels (Brugge)
  • Deuren: 19.30 u.
  • Aanvang: 20 u.  (ongeveer een uur afhankelijk van de publieksparticipatie)
  • Inkom: gratis of vrije bijdrage ten voordele van Nanda’s gezondheidscentrum Malambu-Nzadi.

Het boek Verborgen kopzorgen’ en de cd The Journey’ van Leki zijn ter plaatse verkrijgbaar, de opbrengst gaat naar het gezondheidscentrum in Congo.

Graag een seintje vóór 20 november zodat we weten hoeveel stoelen te voorzien: daniel.demylle@telenet.be

Meer info over de avond vind je op deze pagina.

Meer info over het project ‘Malambu-Nzadi’ vind je op: www.nandavzw.org en www.lekimusic.com