Communiceer mee | Pax Christi Vlaanderen

Communiceer mee

Pax Christi Vlaanderen heeft unieke expertise op diverse inhoudelijke en methodologische vlakken. Met deze expertise kan ze een verschil maken, stappen zetten naar een meer vredevolle samenleving en wereld.

Maar om dit te realiseren is er naast kennis ook nood aan het goed en origineel verspreiden van deze boodschap. Daarom zijn we op zoek naar mensen met kennis van beeld- en videobewerking. Beelden staan centraal in de communicatie van de 21ste eeuw.

Enkele keren per jaar zijn er sleutelmomenten waarop we graag naar buiten treden met een filmpje of met mooie beelden die de boodschap versterken. De lancering van campagnes, de huldiging van de Ambassadeurs voor de Vrede, acties op straat tegen bewapening, etc.

Heb je kaas gegeten van beeld- en videobewerking? Wil je met deze vaardigheden bijdragen om de vredesboodschap op een heldere en verfrissende manier uit te dragen?

Wij bieden je een verwelkomend team, een boeiende werkomgeving met veel interessante mensen, midden in de actualiteit, een kans om je creatieve talenten ten volle in te zetten.

Geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar olivier.forges@paxchristi.be


Info over vrijwilligersverzekering, forfaitaire vergoeding of reële onkostenvergoeding vind je in de informatienota aan de vrijwilligers.

Vrijwilligersnota