Mobiliseer en voer actie mee | Pax Christi Vlaanderen

Mobiliseer en voer actie mee

Pax Christi Vlaanderen voert op verschillende manieren actie. En daar gaan wij af en toe letterlijk de straat voor op. We postuleren ons voor banken om hun investeringen in kernwapens aan te kaarten, betogen tegen miljardenuitgaven voor massavernietigingswapens en ander wapentuig, houden wakes en stiltekringen om aandacht te vragen voor onrecht, demonstreren samen met andere organisaties om solidariteit te tonen, doen straatacties om politieke eisen kracht bij te zetten.

Ben jij een doe-er die al eens graag de buitenwereld intrekt? Een enthousiasteling die ook anderen warm kan maken voor stille en soms wat luidruchtiger acties? Een mobilisator in hart en nieren met andere woorden? Dan maken wij graag kennis met jou.

Wij bieden je een verwelkomend team, een boeiende werkomgeving met fijne mensen, midden in de actualiteit, een kans om je mobiliseertalenten ten volle in te zetten

Interesse? Stuur een mailtje naar olivier.forges@paxchristi.be


Info over vrijwilligersverzekering, forfaitaire vergoeding of reële onkostenvergoeding vind je in de informatienota aan de vrijwilligers.

Vrijwilligersnota