Organiseer mee | Pax Christi Vlaanderen

Organiseer mee

Pax Christi Vlaanderen zet elk jaar een aantal acties op touw om meer naambekendheid te krijgen en fondsen te werven.

Eén van de acties heet de ‘Vrienden van Pax Christi’: dit zijn mensen die bereid zijn een grotere gift te doen dan gebruikelijk. Voor hen organiseren we exclusieve avonden met een interessante spreker, met gelegenheid tot ontmoeting en netwerking achteraf, maar we nodigen hen ook uit op speciale gelegenheden zoals de uitreiking van de titel van Ambassadeur voor de Vrede. Jouw taak? We stellen samen een programma en uitnodiging op en zorgen voor de verzending. Je bent aanwezig op het evenement om te zorgen voor het onthaal. Daarna contacteer je de ‘Vrienden’ om te polsen naar hun ideeën en mening.

Heb jij feeling voor het organiseren en coördineren van dit soort events? Heb jij talent voor het samenbrengen van de juiste mensen op de juiste plek? Heb jij een neus voor marketing? Dan ben jij wellicht de geknipte persoon om ons met deze acties te ondersteunen.

Wij bieden je een verwelkomend team, een boeiende werkomgeving met veel interessante mensen, midden in de actualiteit, een kans om je organisatietalenten ten volle in te zetten.

Interesse? Stuur een mail naar annemarie.gielen@paxchristi.be.


Info over vrijwilligersverzekering, forfaitaire vergoeding of reële onkostenvergoeding vind je in de informatienota aan de vrijwilligers.

Vrijwilligersnota