The 5 Like You | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
20 april 2020

Op 20 april 2020 gaan we 'Samen lezen', een laagdrempelige manier om mensen met diverse achtergronden samen te brengen door samen te lezen, te luisteren en te vertellen. - AFGELAST

25 april 2020

Nieuwe datum! - De stadswandeling ‘Verhalen over Congo in Hasselt’, met als gids Michiel Stinckens, wordt verplaatst van 25 april naar 12 september 2020.

27 april 2020

Op de Israëlisch-Palestijnse Memorial Day, de dag waarop in Israël en Palestina slachtoffers van oorlog, terreur en ander dodelijk geweld worden herdacht, verzorgen Combatants for Peace en Parents' Circle een ceremonie vol getuigenissen, muziek en voordrachten. Kijk mee!

11 maart, 2016 - 19:30

The 5 Like You

Vijf niet-begeleide minderjarige asielzoekers stapten in een project van KIYO, Tumult en U Move 4 Peace, de artistiek, activistische werking van Pax Christi Vlaanderen. Via fotografie en forumtheater (Theater van de Onderdrukten) creëerden zij onder begeleiding van onze 'jokers' Hendrikje en Eline, een straf participatief theaterstuk met als titel 'The Five Like You'. Ze spelen deze interactieve voorstelling in een tiental scholen in West- en Oost-Vlaanderen en strijken op vrijdag 11 maart 2016 neer in OC Den Tap in Langemark voor een voorstelling voor het 'grote publiek'.

Inschrijven kan via educatie@kiyo-ngo.be. Inkom: 5 euro/3 euro (sociaal tarief).