The 5 Like You | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
2 maart 2020

Abouna Jens is priester en monnik van de gemeenschap van Deir Mar Moussa in Syrië, toegewijd aan de dialoog tussen christenen en moslims. Op 2 maart 2020 komt hij in Antwerpen vertellen over zijn werk, zijn ervaring en begeestering.

12 maart 2020

Op donderdag 12 maart 2020 organiseert OKRA een vastenconferentie met als thema: geloven in verzoening en de spiritualiteit van vredeswerk. Gastspreker is Paul Lansu.

19 maart 2020

Ben jij ook bezorgd over toenemende militaire uitgaven en ontwikkeling van nieuwe wapens wereldwijd? Jaagt het idee dat gewapende robots zelfstandig beslissen over leven en dood jou de stuipen op het lijf? Wil je mee actie voeren?

11 maart, 2016 - 19:30

The 5 Like You

Vijf niet-begeleide minderjarige asielzoekers stapten in een project van KIYO, Tumult en U Move 4 Peace, de artistiek, activistische werking van Pax Christi Vlaanderen. Via fotografie en forumtheater (Theater van de Onderdrukten) creëerden zij onder begeleiding van onze 'jokers' Hendrikje en Eline, een straf participatief theaterstuk met als titel 'The Five Like You'. Ze spelen deze interactieve voorstelling in een tiental scholen in West- en Oost-Vlaanderen en strijken op vrijdag 11 maart 2016 neer in OC Den Tap in Langemark voor een voorstelling voor het 'grote publiek'.

Inschrijven kan via educatie@kiyo-ngo.be. Inkom: 5 euro/3 euro (sociaal tarief).