Atomic Flashmob | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
22 september 2021

'Uitgedaagd door de ander' verwijst tevens naar de evangelische opdracht: “Alles wat gij wilt dat de mensen voor u doen, doet dat ook voor hen” (Mattheus 7, 12).

26 september 2021

2021 is het jaar waarin kernwapens illegaal werden. Toch liggen er nog steeds kernwapens van de VS gestationeerd in België. Op 26 september komen we samen met andere landen in Europa in actie om duidelijk te maken dat die kernwapens hier niet langer welkom zijn.

29 september 2021

E.H. Paul Lansu, bestuurslid van Pax Christi Vlaanderen, gaat voor in deze oecumenische vredesdienst.

26 september, 2020 - 15:00

Atomic Flashmob

Dans mee met de eerste Atomic Flashmob van de Belgische Coalitie tegen Kernwapens, op zaterdag 26 september, de internationale dag voor een volledige nucleaire ontwapening.

Ben jij ook bezorgd over de toenemende gevaren van kernwapens? Vind je ook dat die kernwapens uit Kleine Brogel verwijderd moeten worden? Wil je hier aandacht voor vragen bij de regering? Kom dan mee doen met de Atomic Flashmob! Verkleed als zombie kan je je creatieve danstalent de vrije loop laten, terwijl je samen met anderen de reële gevaren van kernwapens onder de aandacht brengt.

We zijn nog op zoek naar zombies die samen willen dansen, mensen om de infostand te bemannen, de actie te filmen en online te delen. Natuurlijk ben je ook welkom om even een kijkje te komen nemen naar de "Atomic Zombies". Als je graag wil meedoen neem dan zeker een kijkje op Nonukes of op Facebook en schrijf je in als deelnemer zodat we je op tijd kunnen contacteren en informeren over de nodige praktische informatie.

In het kader van corona zullen de nodige maatregelen getroffen worden opdat iedereen veilig kan deelnemen aan de actie.

Tot dans!

Praktisch

  • Datum: zaterdag 26 september om 15 u.
  • Locatie: Brussel, exacte locatie nader te bepalen
  • inschrijven via Nonukes.be