Café Winket: Straattheater 'Voila' / mini-massages / digidokter | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
13 december 2022

De oorlog blijft duren in Oekraïne. Welke verschillende partijen zijn betrokken in het conflict? Wat zijn hun belangen en met welke agenda handelen ze?

30 april, 2022 - 15:00

Café Winket: Straattheater 'Voila' / mini-massages / digidokter

Straattheater - Voila!

Eenvoudig, toch niet simpel. De toevallige ontmoeting tussen publiek en artiest geven een inkijk in zijn dagelijkse leven. Met een circuswoonwagen als decor.

----

Mijn pa speelt al 30 jaar straattheater.

Nu heeft hij een woonwagen gebouwd en denk ik:“Hij gaat touren, zijn kippen eten geven, de bloemen water geven…” 

Komt hij op een avond langs en zegt :”Ik heb een nieuwe voorstelling gemaakt, schrijf daar eens een tekst voor”. Dus ik ga kijken naar ‘Voilà’. `Wat – was- dat?! Zijn omwegen, nu nog groter dan de alledaagse problemen. Hoe moet ik dat uitleggen? Het is … simpelweg zijn zienswijze op non-verbaal theater: je krijgt er veel mee gezegd, alleen kost het meer moeite.

Het enige dat ik kan denken is : “Voila, hij is weer vertrokken."

Zaterdag 30 april, 15.00 u.

Mini-Massages

Een eenvoudige, ontspannende massage kan het verschil maken op een vermoeiende dag, na een lastige rit, bij drukte en stress. Je krijgt een korte bovenrug-, schouder- en nekmassage op een ergonomische stoel die het lichaam complete ontspanning geeft. Deze korte massage-pauze is een ware weldaad. Je haalt de drukte uit je hoofd en zakt even zalig weg, om met een pak meer energie weer op te staan.

Zaterdag 30 april, 14.00 u. - 18.00 u.

Digidokter op bezoek: Eerste Hulp bij digitale problemen

Heb je vragen over het gebruik van je computer, tablet of smartphone? Over het zoeken op internet, het installeren van apps, het aanmelden met Itsme...? Maakt niet uit of het over hardware, software of inhoud gaat; onze digidokter staat klaar om je te helpen.

Zaterdag 30 april, 14.30 u. - 16.30 u.

 

Praktisch

  • De Belgiek - mobiele cultuurzaal.
  • Op het grasplein naast de ingang van de gevangenis Brugge
  • Lege Weg 200, 8200 Sint-Andries
  • Gratis