Ceremonie Israëlisch-Palestijnse Memorial Day | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
3 oktober 2020

In een stad als Brussel spelen verschillende conflicten, het gaat er soms hard aan toe.

4 oktober 2020

Journalist Guy Poppe gidst je door Antwerpen en brengt verhalen over Congo in Antwerpen en Antwerpenaren die banden hebben met Congo.

11 oktober 2020

Wist je dat er nog steeds een twintigtal kernbommen liggen in België? Vind jij dit ook onaanvaardbaar? Wil jij hier iets aan doen?

27 april, 2020 - 19:15

Ceremonie Israëlisch-Palestijnse Memorial Day

Op de Israëlisch-Palestijnse Memorial Day, de dag waarop in Israël en Palestina slachtoffers van oorlog, terreur en ander dodelijk geweld worden herdacht, verzorgen Combatants for Peace en Parents' Circle een ceremonie vol getuigenissen, muziek en voordrachten. De ceremonie wordt gehouden op maandag 27 april 2020 en start om 19u30 (Belgische tijd). 

Pax Christi Vlaanderen steunt dit initiatief van Combatants for Peace en Parents' Circle: het getuigt van de diepe wens van de leden van deze verenigingen om tot vrede en verzoening te komen. Via live getuigenissen van mensen van verschillende nationaliteiten en overtuigingen  wordt het publiek meegenomen in het leed dat al deze mensen verenigt: het wegvallen van een geliefde door terreur, oorlog of ander dodelijk geweld. 

Samen met Elcker-Ik en Broederlijk Delen bieden wij je de gelegenheid om deze ceremonie live mee te maken via web streaming. We starten met een korte introductie om 19u15. Schrijf je hier in om samen met ons de web streaming te volgen.

Wil je contact met ons, mail dan naar Annemarie Gielen. Telefonisch is ons kantoor moeilijk bereikbaar, omdat de medewerkers van thuis uit werken.