Gastvrij Antwerpen 2 | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
19 februari 2020

Op 19 februari 2020 organiseert het Centrum voor Vredesethiek van de KU Leuven i.s.m. Pax Christi Vlaanderen een colloquium over de ethische vraagstukken rond oorlogvoering met autonome wapensystemen.

2 maart 2020

Abouna Jens is priester en monnik van de gemeenschap van Deir Mar Moussa in Syrië, toegewijd aan de dialoog tussen christenen en moslims. Op 2 maart 2020 komt hij in Antwerpen vertellen over zijn werk, zijn ervaring en begeestering.

12 maart 2020

Op donderdag 12 maart 2020 organiseert OKRA een vastenconferentie met als thema: geloven in verzoening en de spiritualiteit van vredeswerk. Gastspreker is Paul Lansu.

28 september, 2016 - 15:00

Gastvrij Antwerpen 2

Op woensdag 28 september 2016 organiseert het platform Gastvrij Antwerpen de tweede editie van een warm en gastvrij evenement voor alle mensen met een groot ♥.

Met nog meer en straffere inhoud, lekkers om te eten en drinken, kinderanimatie, toneel, muziek, kunst, ... Komende dagen en weken volgt meer info.

Gastvrij Antwerpen is dé kans:
♥ om mensen te ontmoeten, locals en nieuwe Antwerpenaren
♥ om organisaties te leren kennen die zich inzetten voor mensen in nood en mensen op de vlucht
♥ om meer te weten te komen over hoe en waarom mensen moeten vluchten
♥ om zelf aan de slag te gaan als vrijwilliger
♥ om te tonen dat Antwerpen een hartelijke, gastvrije, solidaire en warme stad is

Heb je interesse voor de artistieke werking met vluchtelingen en asielzoekers van U Move 4 Peace, kom dan op 28 september 2016 een kijkje nemen op onze stand. Meer info over de werking op deze pagina.

Locatie: Sint-Paulusstraat 22, Antwerpen

Datum & uur: 28 september 2016, van 15 tot 20 u.

Gastvrij Antwerpen is een initiatief van beweging.net i.s.m. De Loodsen, CAW Antwerpen, Samenlevingsopbouw, Variant, Hart Boven Hard Antwerpen, het Internationaal Comité, Oxfam wereldwinkel, Kids Parlement en Vluchtelingenwerk Vlaanderen.

Volg het event op facebook