Gespreksavond met Brigitte Herremans en Ludo Abicht | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
2 maart 2020

Abouna Jens is priester en monnik van de gemeenschap van Deir Mar Moussa in Syrië, toegewijd aan de dialoog tussen christenen en moslims. Op 2 maart 2020 komt hij in Antwerpen vertellen over zijn werk, zijn ervaring en begeestering.

12 maart 2020

Op donderdag 12 maart 2020 organiseert OKRA een vastenconferentie met als thema: geloven in verzoening en de spiritualiteit van vredeswerk. Gastspreker is Paul Lansu.

19 maart 2020

Ben jij ook bezorgd over toenemende militaire uitgaven en ontwikkeling van nieuwe wapens wereldwijd? Jaagt het idee dat gewapende robots zelfstandig beslissen over leven en dood jou de stuipen op het lijf? Wil je mee actie voeren?

26 januari, 2017 - 19:30

Gespreksavond met Brigitte Herremans en Ludo Abicht

Op donderdag 26 januari 2017 geven Brigitte Herremans en Ludo Abicht duiding bij hun pas gepubliceerde boek 'Israël & Palestina. De kaarten op tafel'.

Brigitte Herremans (arabiste en medewerkster Broederlijk Delen/Pax Christi Vlaanderen) en Ludo Abicht (filosoof, auteur en gastprofessor aan de UA) schreven samen een boek over de geschiedenis en de politieke toestand van Israël en de Palestijnse gebieden: ‘Israël & Palestina, de kaarten op tafel’. Het boek kwam uit in oktober 2016 De auteurs gaan tijdens een gespreksavond dieper in op de inhoud van hun boek, en de situatie in de regio. Lees meer.

Praktisch:

26 januari 2017, 19.30 uur,
Bibliotheek van IPIS, in het gebouw van Pax Christi Vlaanderen, Italiëlei 98a, 2000 Antwerpen.

Inschrijven: toegang is gratis, maar wel graag aanmelden bij paxchristi@paxchristi.be.

Facebook: Brigitte Herremans
Twitter: @Briherremans