Gespreksavond met Brigitte Herremans en Ludo Abicht | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
20 april 2020

Op 20 april 2020 gaan we 'Samen lezen', een laagdrempelige manier om mensen met diverse achtergronden samen te brengen door samen te lezen, te luisteren en te vertellen. - AFGELAST

25 april 2020

Nieuwe datum! - De stadswandeling ‘Verhalen over Congo in Hasselt’, met als gids Michiel Stinckens, wordt verplaatst van 25 april naar 12 september 2020.

27 april 2020

Op de Israëlisch-Palestijnse Memorial Day, de dag waarop in Israël en Palestina slachtoffers van oorlog, terreur en ander dodelijk geweld worden herdacht, verzorgen Combatants for Peace en Parents' Circle een ceremonie vol getuigenissen, muziek en voordrachten. Kijk mee!

26 januari, 2017 - 19:30

Gespreksavond met Brigitte Herremans en Ludo Abicht

Op donderdag 26 januari 2017 geven Brigitte Herremans en Ludo Abicht duiding bij hun pas gepubliceerde boek 'Israël & Palestina. De kaarten op tafel'.

Brigitte Herremans (arabiste en medewerkster Broederlijk Delen/Pax Christi Vlaanderen) en Ludo Abicht (filosoof, auteur en gastprofessor aan de UA) schreven samen een boek over de geschiedenis en de politieke toestand van Israël en de Palestijnse gebieden: ‘Israël & Palestina, de kaarten op tafel’. Het boek kwam uit in oktober 2016 De auteurs gaan tijdens een gespreksavond dieper in op de inhoud van hun boek, en de situatie in de regio. Lees meer.

Praktisch:

26 januari 2017, 19.30 uur,
Bibliotheek van IPIS, in het gebouw van Pax Christi Vlaanderen, Italiëlei 98a, 2000 Antwerpen.

Inschrijven: toegang is gratis, maar wel graag aanmelden bij paxchristi@paxchristi.be.

Facebook: Brigitte Herremans
Twitter: @Briherremans