Hotel Paradiso | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
5 augustus 2020

Een stille wake en een symbolische verzending van kraanvogels naar Hiroshima en Nagasaki ter ere van de vele slachtoffers met een duidelijke boodschap: Nooit meer!

12 september 2020

Journalist Guy Poppe gidst je door Antwerpen en brengt verhalen over Congo in Antwerpen en Antwerpenaren die banden hebben met Congo. Opgelet, deze wandeling is volgeboekt.

12 september 2020

Gids Michiel Stinckens brengt ons langsheen Hasseltse straten en pleinen die ooit een link hadden met het Belgische koloniale verhaal. Jij wandelt toch ook mee?!

22 juni, 2019 - 15:00

Hotel Paradiso

Op zaterdag 22 juni 2019 kan je in Boom naar 'Hotel Paradiso', een installatie gebouwd door vzw Kaaimannen met theaterspel van U Move 4 Peace.

De installatie nodigt bezoekers uit om de ontmoeting aan te gaan met vluchtelingen. Bezoekers worden door een atypische hotelmanager uitgenodigd om plaats te nemen in één van de vier beschikbare hotelkamers in Hotel Paradiso. Een smalle tafel. Familiefoto's. Essentie van een ontmoeting. Uitchecken...

De installatie is voor het eerst te bewonderen op zaterdag 22 juni 2019 op Theater aan Twater, een straattheaterfestival in Boom. Doorlopende voorstelling van 15 tot 19 u.

Praktisch

Tickets kosten 4 euro per persoon per dag in voorverkoop, en aan de kassa 6 euro. Tot en met 16 jaar is de toegang gratis, op vertoon van eID aan de kassa.

Info & tickets

Bekijk het programma