Inspiratiefestival over solidariteit en zorgen voor mekaar | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
12 september 2020

Journalist Guy Poppe gidst je door Antwerpen en brengt verhalen over Congo in Antwerpen en Antwerpenaren die banden hebben met Congo. Opgelet, deze wandeling is volgeboekt.

12 september 2020

Gids Michiel Stinckens brengt ons langsheen Hasseltse straten en pleinen die ooit een link hadden met het Belgische koloniale verhaal. Jij wandelt toch ook mee?!

19 september 2020

Journalist Guy Poppe gidst je door Antwerpen en brengt verhalen over Congo in Antwerpen en Antwerpenaren die banden hebben met Congo.

9 november, 2017 - 18:30

Inspiratiefestival over solidariteit en zorgen voor mekaar

Op donderdag 9 november 2017 organiseert beweging.net een inspiratiefestival over solidariteit en zorgen voor mekaar. 

Je komt binnen op het festival via een inspiratie-market, met stands en info van o.m. OKRA, Kazou, Wereldsolidariteit, Internationaal Comité, Tochten van Hoop, Femma e.a.

Na het welkomstwoord van Rik Bloemen, voorzitter van Beweging.net Limburg, en een inleiding van zingevingscoördinator Tony De Jans volgt een panelgesprek met als thema: Zorgen voor mekaar - Solidariteit.
Deelnemers aan het gesprek zijn:

  • Müsti Önlen, Internationaal Comité
  • Jef Van Hecken, Wereldsolidariteit
  • Jamil Martis, Arktos
  • Anniek Gavriilakis, Bond Zonder Naam

Na de paneldiscussie volgen 8 werkwinkels over ‘Zorgen voor… mensenrechten, veerkracht, vluchtelingen, armoedebestrijding’ e.a. Müsti Önlen nam deel aan de Vredestocht naar Israël en Palestina van Pax Christi Vlaanderen en Broederlijk Delen: hij neemt de werkwinkel ‘Zorgen voor… vrede’ voor zijn rekening.

Het festival sluit af met een netwerkreceptie.

Deelname is gratis.

Inschrijven vóór 31 oktober 2017 via e-mail naar annemie.stassen@beweging.net. Geef je 1ste en 2de keuze van werkwinkel op.

Meer info bij ilse.gerits@beweging.net.

Adres: Pastoraal Centrum, Tulpinstraat 75, 3500 Hasselt
Aanvang: 18.30 uur

Klik hier op de flyer voor het volledige programma.