Lezing met Mark Van de Voorde | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
12 september 2020

Journalist Guy Poppe gidst je door Antwerpen en brengt verhalen over Congo in Antwerpen en Antwerpenaren die banden hebben met Congo. Opgelet, deze wandeling is volgeboekt.

12 september 2020

Gids Michiel Stinckens brengt ons langsheen Hasseltse straten en pleinen die ooit een link hadden met het Belgische koloniale verhaal. Jij wandelt toch ook mee?!

19 september 2020

Journalist Guy Poppe gidst je door Antwerpen en brengt verhalen over Congo in Antwerpen en Antwerpenaren die banden hebben met Congo.

12 april, 2016 - 15:00

Lezing met Mark Van de Voorde

Oikoumene/de Antwerpse Raad van Kerken organiseert op dinsdag 12 april 2016 een lezing met publicist-columnist Mark Van de Voorde. De lezing sluit aan bij zijn boek ‘Help! Ik ben gelukkig’ (uitg. Pelckmans), waarin hij onder andere het Godsgemis van de huidige cultuur beschrijft.

Mark Van de Voorde is gewezen Hoofdredacteur van Kerk + Leven, gewezen raadgever-speechschrijver van Herman Van Rompuy, Yves Leterme, Steven Vanackere, en tevens bestuurslid bij Pax Christi Vlaanderen.

De lezing heeft plaats op dinsdagmiddag 12 april 2016 om 15 uur in de parochiezaal van de Sint Andrieskerk, Sint Andriesstraat 3, 2000 Antwerpen (Ingang Waaistraat).

Gratis toegang

Klik op de boekcover voor een recensie