Ontmoeting met Bisschop Szyrokoradiuk (Oekraïne) | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
5 augustus 2020

Een stille wake en een symbolische verzending van kraanvogels naar Hiroshima en Nagasaki ter ere van de vele slachtoffers met een duidelijke boodschap: Nooit meer!

12 september 2020

Journalist Guy Poppe gidst je door Antwerpen en brengt verhalen over Congo in Antwerpen en Antwerpenaren die banden hebben met Congo. Opgelet, deze wandeling is volgeboekt.

12 september 2020

Gids Michiel Stinckens brengt ons langsheen Hasseltse straten en pleinen die ooit een link hadden met het Belgische koloniale verhaal. Jij wandelt toch ook mee?!

14 maart, 2016 - 20:00

Ontmoeting met Bisschop Szyrokoradiuk (Oekraïne)

Bisschop Stanislaw Szyrokoradiuk is samen met dokter Ivan Yavorsky op bezoek in België om te spreken over de aanhoudende humanitaire noden in Oekraïne. Naast ontmoetingen met politici, journalisten en humanitaire organisaties willen zij ook hun verhaal delen met u. Tijdens een vredeswake op maandag 14 maart 2016 stellen zij kort de situatie van vandaag voor, waarna we via gebed en bezinning onze verbondenheid zullen tonen met alle slachtoffers van het geweld in Oekraïne. We sluiten af met een moment van ontmoeting met beide gasten bij een drankje. 

Locatie: Kerk van de Kapucijnen, Ossenmarkt 2, 2000 Antwerpen

Uur: 20u-21u30

Aanmelden: annemarie.gielen@paxchristi.be of galina@icvzw.be

Op de foto: Annemarie Gielen, Mgr. Szyrokoradiuk en br. Luc Vansina