Ontmoeting met bisschop Szyrokoradiuk (Oekraïne) | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
20 april 2020

Op 20 april 2020 gaan we 'Samen lezen', een laagdrempelige manier om mensen met diverse achtergronden samen te brengen door samen te lezen, te luisteren en te vertellen. - AFGELAST

25 april 2020

Nieuwe datum! - De stadswandeling ‘Verhalen over Congo in Hasselt’, met als gids Michiel Stinckens, wordt verplaatst van 25 april naar 12 september 2020.

27 april 2020

Op de Israëlisch-Palestijnse Memorial Day, de dag waarop in Israël en Palestina slachtoffers van oorlog, terreur en ander dodelijk geweld worden herdacht, verzorgen Combatants for Peace en Parents' Circle een ceremonie vol getuigenissen, muziek en voordrachten. Kijk mee!

15 maart, 2016 - 19:30

Ontmoeting met bisschop Szyrokoradiuk (Oekraïne)

Bisschop Stanislaw Szyrokoradiuk is samen met dokter Ivan Yavorsky op bezoek in België om te spreken over de aanhoudende humanitaire noden in Oekraïne. Naast ontmoetingen met politici, journalisten en humanitaire organisaties willen zij ook hun verhaal delen met u. Tijdens een ontmoetingsavond op dinsdag 15 maart 2016 stellen zij kort de situatie van vandaag voor, waarna we via een symbolische actie onze verbondenheid zullen tonen met alle slachtoffers van het geweld in Oekraïne. We sluiten af met een moment van ontmoeting met beide gasten bij een drankje.

Locatie/Lieu: EPN Sapiens, Merinosstraat 1-B/ Rue du Merinos 1-B, 1210 St.-Joost-ten-Node/ St Josse-Ten-Noode

Heure/Uur: 19.30-21h

Aanmelden/Enregistrer: annemarie.gielen@paxchristi.be, marta.barandiy@gmail.com, russischhuis@gmail.com

Op de foto: Annemarie Gielen, Mgr. Szyrokoradiuk en br. Luc Vansina (Kapucijnen Vlaanderen)