Pax Christi Vlaanderen op de Cultuurmarkt | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
5 augustus 2020

Een stille wake en een symbolische verzending van kraanvogels naar Hiroshima en Nagasaki ter ere van de vele slachtoffers met een duidelijke boodschap: Nooit meer!

12 september 2020

Journalist Guy Poppe gidst je door Antwerpen en brengt verhalen over Congo in Antwerpen en Antwerpenaren die banden hebben met Congo. Opgelet, deze wandeling is volgeboekt.

12 september 2020

Gids Michiel Stinckens brengt ons langsheen Hasseltse straten en pleinen die ooit een link hadden met het Belgische koloniale verhaal. Jij wandelt toch ook mee?!

28 augustus, 2016 - 11:00

Pax Christi Vlaanderen op de Cultuurmarkt

Net zoals de afgelopen jaren kan je Pax Christi Vlaanderen op zondag 28 augustus 2016 aantreffen op de Cultuurmarkt van Vlaanderen.

Samen met alle andere sociaal-culturele organisaties en vormingsinstellingen kun je ons vinden langs de Scheldekaaien op het Steenplein.

De Cultuurmarkt van Vlaanderen is een gratis cultuurfeest, met een culturele infomarkt en een massa optredens en activiteiten. Op de infomarkt presenteren organisaties uit de Vlaamse kunst- en cultuursector hun programma voor het nieuwe cultuurseizoen. De kleinste bezoekers kunnen er de Vliegroute volgen, en op speelse wijze kennismaken met het cultuuraanbod. Op pleinen en in zalen zijn er optredens: theater, circus, klassieke muziek, comedy, jazz, musical, urban cultuur, literatuur, dans …

Iedereen is van harte welkom op zondag 28 augustus, van 11.00 tot 18.00 uur in het stadscentrum van Antwerpen, van aan het station tot aan de Schelde!

Je vindt alle informatie (inhoud, programma, plan, praktische info etc.) over de 2016-editie van de Cultuurmarkt op deze pagina's.