Pax Christi Vlaanderen op de Cultuurmarkt | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
23 januari 2020

Met een groep wijkbewoners uit de Hasseltse wijken Hollandsveld, Katerina of de Kempische Wijk zullen we een voorstelling maken. De voorstelling met situaties uit het dagdagelijkse leven wordt vertoond tijdens Tournée Locale.

25 januari 2020

Sluit je aan bij de Vredeswake op zaterdag 25 januari 2020 om oorlog met Iran te vermijden! 14u op het Europaplein aan Brussel-Centraal.

30 januari 2020

Op donderdag 30 januari 2020 geeft Paul Lansu een lezing in de kerk van oud Waterschei in Genk.

28 augustus, 2016 - 11:00

Pax Christi Vlaanderen op de Cultuurmarkt

Net zoals de afgelopen jaren kan je Pax Christi Vlaanderen op zondag 28 augustus 2016 aantreffen op de Cultuurmarkt van Vlaanderen.

Samen met alle andere sociaal-culturele organisaties en vormingsinstellingen kun je ons vinden langs de Scheldekaaien op het Steenplein.

De Cultuurmarkt van Vlaanderen is een gratis cultuurfeest, met een culturele infomarkt en een massa optredens en activiteiten. Op de infomarkt presenteren organisaties uit de Vlaamse kunst- en cultuursector hun programma voor het nieuwe cultuurseizoen. De kleinste bezoekers kunnen er de Vliegroute volgen, en op speelse wijze kennismaken met het cultuuraanbod. Op pleinen en in zalen zijn er optredens: theater, circus, klassieke muziek, comedy, jazz, musical, urban cultuur, literatuur, dans …

Iedereen is van harte welkom op zondag 28 augustus, van 11.00 tot 18.00 uur in het stadscentrum van Antwerpen, van aan het station tot aan de Schelde!

Je vindt alle informatie (inhoud, programma, plan, praktische info etc.) over de 2016-editie van de Cultuurmarkt op deze pagina's.