Stille actie: geen nieuw bloedvergieten in de Kaukasus | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
30 januari 2020

Op donderdag 30 januari 2020 geeft Paul Lansu een lezing in de kerk van oud Waterschei in Genk.

30 januari 2020

Met een groep wijkbewoners uit de Hasseltse wijken Hollandsveld, Katerina of de Kempische Wijk zullen we een voorstelling maken. De voorstelling met situaties uit het dagdagelijkse leven wordt vertoond tijdens Tournée Locale.

5 februari 2020

Heb je een link met DR Congo? Goesting om samen creatief aan de slag met verhalen van hier en uit Katana. Kom dan naar het startmoment op woensdag 5 februari om 18u30

24 januari, 2016 - 12:00

Stille actie: geen nieuw bloedvergieten in de Kaukasus

De stille actie vindt plaats op zondag 24 januari 2016 om 12u aan op het Albertinaplein in Brussel. Dit is aan de voet van de Kunstberg, vlakbij het Centraal Station. Pax Christi Vlaanderen en Solihun, een vereniging van Ingoesjen in België, vragen met deze actie aandacht voor de escalerende situatie in de Noord-Kaukasus en roepen de Belgische regering op om alles in het werk te stellen om een nieuwe oorlog met weer een nieuwe stroom aan vluchtelingen te vermijden.

Pax Christi Vlaanderen en Solihun verzonden een brief met een schets van de situatie en enkele vragen aan minister Reynders. Klik hier om deze te lezen.

Voor meer informatie contacteer Annemarie Gielen via mail of gsm: 0485/545958.