Voorstelling: 'Geen licht zonder schaduw' in Ieper | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
23 januari 2020

Met een groep wijkbewoners uit de Hasseltse wijken Hollandsveld, Katerina of de Kempische Wijk zullen we een voorstelling maken. De voorstelling met situaties uit het dagdagelijkse leven wordt vertoond tijdens Tournée Locale.

25 januari 2020

Sluit je aan bij de Vredeswake op zaterdag 25 januari 2020 om oorlog met Iran te vermijden! 14u op het Europaplein aan Brussel-Centraal.

30 januari 2020

Op donderdag 30 januari 2020 geeft Paul Lansu een lezing in de kerk van oud Waterschei in Genk.

12 december, 2018 - 19:30

Voorstelling: 'Geen licht zonder schaduw' in Ieper

Op 12 december 2018 kan je in Het Perron in Ieper een voorstelling bijwonen van het schaduwtheater 'Geen licht zonder schaduw'.

Aziz heeft een vrouw verkracht. Het was niet de eerste keer dat zijn omgang met vrouwen hem in contact bracht met justitie. Hugo vertoefde even in een financieel paradijs met fraude en afpersing. Beide heren vlogen achter de tralies. Maar wat nu?’

UIT-stap vzw nodigt in samenwerking met o.a. Stad Ieper, Pax Christi en U Move 4 Peace iedereen uit om dit unieke schaduwtheater mee te maken op woensdagavond 12 december 2018 in de theaterzaal van Het Perron, Ieper. Via dialoog en schaduwspel werpen de acteurs vragen op waar ze zelf geen pasklare antwoorden op hebben.

Met UIT-stap bereiden we ons voor om een transitiehuis voor gevangenen te openen in Ieper. Dit theaterproject draagt bij aan de bewustwording van de maatschappelijke noden op dit vlak.

Praktisch

Het Perron
Fochlaan 1
8900 Ieper

Deuren: 19.30 u.
Aanvang: 20 u.

Inschrijven via email of Messenger bij Henri Menheere henri.menheere@gmail.com.
Prijs 6 euro, te betalen aan de kassa.