Voorstelling: 'Geen licht zonder schaduw' in Ieper | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
12 september 2020

Journalist Guy Poppe gidst je door Antwerpen en brengt verhalen over Congo in Antwerpen en Antwerpenaren die banden hebben met Congo. Opgelet, deze wandeling is volgeboekt.

12 september 2020

Gids Michiel Stinckens brengt ons langsheen Hasseltse straten en pleinen die ooit een link hadden met het Belgische koloniale verhaal. Jij wandelt toch ook mee?!

19 september 2020

Journalist Guy Poppe gidst je door Antwerpen en brengt verhalen over Congo in Antwerpen en Antwerpenaren die banden hebben met Congo.

12 december, 2018 - 19:30

Voorstelling: 'Geen licht zonder schaduw' in Ieper

Op 12 december 2018 kan je in Het Perron in Ieper een voorstelling bijwonen van het schaduwtheater 'Geen licht zonder schaduw'.

Aziz heeft een vrouw verkracht. Het was niet de eerste keer dat zijn omgang met vrouwen hem in contact bracht met justitie. Hugo vertoefde even in een financieel paradijs met fraude en afpersing. Beide heren vlogen achter de tralies. Maar wat nu?’

UIT-stap vzw nodigt in samenwerking met o.a. Stad Ieper, Pax Christi en U Move 4 Peace iedereen uit om dit unieke schaduwtheater mee te maken op woensdagavond 12 december 2018 in de theaterzaal van Het Perron, Ieper. Via dialoog en schaduwspel werpen de acteurs vragen op waar ze zelf geen pasklare antwoorden op hebben.

Met UIT-stap bereiden we ons voor om een transitiehuis voor gevangenen te openen in Ieper. Dit theaterproject draagt bij aan de bewustwording van de maatschappelijke noden op dit vlak.

Praktisch

Het Perron
Fochlaan 1
8900 Ieper

Deuren: 19.30 u.
Aanvang: 20 u.

Inschrijven via email of Messenger bij Henri Menheere henri.menheere@gmail.com.
Prijs 6 euro, te betalen aan de kassa.