Vredesconcert met Ingeborg en Fioretti | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
19 juli 2022

Op de Gentse Feesten wordt niet alleen gefeest, maar ook gedebatteerd. Zo ook op 19 juli als verschillende experts, waaronder Annemarie Gielen, hun mening geven over de oorzaken van de huidige oorlog in Oekraïne en welk alternatief er mogelijk is voor de machtsstrijd die nu speelt in een Koude Oorlog 2.0.

3 april, 2022 - 19:00

Vredesconcert met Ingeborg en Fioretti

De Minderbroeders Kapucijnen - Internationale Solidariteit (KaVIS) en Pax Christi Vlaanderen nodigen je van harte uit op een hartverwarmend en uniek Vredesconcert met de bekende zangeres Ingeborg en het bruisende, energieke jongerenkoor ‘Fioretti’ uit Brugge. Ook natuurtalent Tom Van de Venne is van de partij. Het belooft een hartverwarmende happening te worden voor jong en ouder.

De deuren van de kapucijnenkerk staan op zondag 3 april 2022 open om via de dynamische kracht van muziek een oproep te doen voor vrede. Op zoveel plaatsen in de wereld zijn er spanningen, maar wij denken nu vooral aan de spanningen tussen Oekraïne en Rusland. Wij roepen daarom niet alleen op om tot vrede te komen, maar ook om concreet vredesprojecten te steunen.

KaVIS en Pax Christi zijn al sinds het uitbreken van de oorlog aan de oostgrenzen van Oekraïne betrokken bij projecten van humanitaire hulp, verzoening en psychologische bijstand. Concreet zal er - met de opbrengst van dit Vredesconcert - steun gaan naar een project van alleenstaande moeders en weeskinderen in het conflictgebied en naar een dialoogproject waarbij Russen en Oekraïners van beide zijden van de grens worden betrokken.

De aankoop van het toegangsticket gaat integraal naar deze vredesprojecten.

In het concert geniet je niet alleen van sfeervolle, prachtige liederen, maar word je ook af en toe uitgenodigd mee te zingen. Het samen zingen verbindt en zo draagt jouw stem ook heel concreet bij aan dit vredeswerk.

Tickets kosten €20 en zijn verkrijgbaar via onderstaande QR-code:

 

Lukt het scannen van dit ticket je niet, dan kan je ook bestellen via deze link https://forms.gle/mfWtPjBM5WdsUbaAA  

Je kan ook een email sturen naar vredesconcert@kavisolidariteit.org  of telefonisch contact opnemen met Luc Vansina (0496/74 17 16) of Hilde Neutens (050/31 87 56)

Je ticket wordt opgemaakt na overschrijving op het rekeningnummer is BE33 7430 8587 7346.

Je kan kiezen voor het namiddagconcert om 14u30 of avondconcert om 19u. Geef dit duidelijk aan bij je bestelling.

Kun je er echt niet bij zijn, maar wil het project steunen, dan kan dit ook op hetzelfde rekeningnummer met vermelding ‘steun vredesproject Oekraïne’.

Tot zondag 3 april 2022 in de Kapucijnenkerk aan de Ossenmarkt 14 in Antwerpen!

Alvast van harte welkom!

Vrede en alle goeds

Br. Luc Vansina, coördinator KaVIS                                       

Stefan Nieuwinckel, directeur Pax Christi Vlaanderen