Vredesweek - Gespreksavond met Jozef De Witte in Ieper | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
12 september 2020

Journalist Guy Poppe gidst je door Antwerpen en brengt verhalen over Congo in Antwerpen en Antwerpenaren die banden hebben met Congo. Opgelet, deze wandeling is volgeboekt.

12 september 2020

Gids Michiel Stinckens brengt ons langsheen Hasseltse straten en pleinen die ooit een link hadden met het Belgische koloniale verhaal. Jij wandelt toch ook mee?!

19 september 2020

Journalist Guy Poppe gidst je door Antwerpen en brengt verhalen over Congo in Antwerpen en Antwerpenaren die banden hebben met Congo.

25 september, 2018 - 20:00

Vredesweek - Gespreksavond met Jozef De Witte in Ieper

Op dinsdag 25 september 2018 is Jozef De Witte te gast op een gespreksavond in Ieper, in het kader van de Vredesweek.

Pax Christi Vlaanderen en de Vredesweekpartners roepen lokale besturen op om werk te maken van veilige, inclusieve en duurzame steden en gemeenten met weerbare en veerkrachtige gemeenschappen. Met de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur organiseren de Stad Ieper en Pax Christi op 25 september 2018 een gesprekavond in Ieper om na te gaan hoe de Stad Ieper op een integrale manier met nieuwkomers kan omgaan, hen kan begeleiden en betrekken.

Jozef De Witte leidt de avond in. Daarna krijgt het publiek de kans om de thematiek in kleine groepen te bespreken. Tot slot houden we een plenaire nabespreking. Pax Christi zet de resultaten van de avond op papier en maakt die over aan het bestuur van de Stad Ieper.

Praktisch

Vleeshuis Ieper, Boomgaardstraat 3 - 7, 8900 Ieper

Aanvang: 20 u.