Vredesweek - Gespreksavond met Jozef De Witte in Ieper | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
23 januari 2020

Met een groep wijkbewoners uit de Hasseltse wijken Hollandsveld, Katerina of de Kempische Wijk zullen we een voorstelling maken. De voorstelling met situaties uit het dagdagelijkse leven wordt vertoond tijdens Tournée Locale.

25 januari 2020

Sluit je aan bij de Vredeswake op zaterdag 25 januari 2020 om oorlog met Iran te vermijden! 14u op het Europaplein aan Brussel-Centraal.

30 januari 2020

Op donderdag 30 januari 2020 geeft Paul Lansu een lezing in de kerk van oud Waterschei in Genk.

25 september, 2018 - 20:00

Vredesweek - Gespreksavond met Jozef De Witte in Ieper

Op dinsdag 25 september 2018 is Jozef De Witte te gast op een gespreksavond in Ieper, in het kader van de Vredesweek.

Pax Christi Vlaanderen en de Vredesweekpartners roepen lokale besturen op om werk te maken van veilige, inclusieve en duurzame steden en gemeenten met weerbare en veerkrachtige gemeenschappen. Met de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur organiseren de Stad Ieper en Pax Christi op 25 september 2018 een gesprekavond in Ieper om na te gaan hoe de Stad Ieper op een integrale manier met nieuwkomers kan omgaan, hen kan begeleiden en betrekken.

Jozef De Witte leidt de avond in. Daarna krijgt het publiek de kans om de thematiek in kleine groepen te bespreken. Tot slot houden we een plenaire nabespreking. Pax Christi zet de resultaten van de avond op papier en maakt die over aan het bestuur van de Stad Ieper.

Praktisch

Vleeshuis Ieper, Boomgaardstraat 3 - 7, 8900 Ieper

Aanvang: 20 u.