Vredesweek - Lunchgesprek met de Vredesweekgetuige in Sint-Niklaas | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
12 september 2020

Journalist Guy Poppe gidst je door Antwerpen en brengt verhalen over Congo in Antwerpen en Antwerpenaren die banden hebben met Congo. Opgelet, deze wandeling is volgeboekt.

12 september 2020

Gids Michiel Stinckens brengt ons langsheen Hasseltse straten en pleinen die ooit een link hadden met het Belgische koloniale verhaal. Jij wandelt toch ook mee?!

19 september 2020

Journalist Guy Poppe gidst je door Antwerpen en brengt verhalen over Congo in Antwerpen en Antwerpenaren die banden hebben met Congo.

26 september, 2019 - 11:30

Vredesweek - Lunchgesprek met de Vredesweekgetuige in Sint-Niklaas

Op donderdag 26 september 2019 is Vredesweekgetuige John Malith Mabor de centrale gast tijdens een lunchgesprek in het kader van de Vredesweek.

Op uitnodiging van de dienst internationale samenwerking zorgen we voor een geëngageerde lunch. Medewerkers van de stad komen hier alles te weten over het opzet van de Vlaamse Vredesweek. Vredesweekgetuige John Malith Mabor vertelt over Zuid-Soedan en concreet over zijn werk met Human Security Surveys. Via concrete voorbeelden illustreert hij hoe het actief betrekken van de burgerbevolking het verschil maakt bij vredesopbouw.

John Malith Mabor

De lunch wordt afgesloten met een Vouwen voor vrede-actie.

Praktisch

26 september - 11.30 uur

Foto: PAX