Vredesweek - Ontmoetingsdiner Nekkersdal | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
23 januari 2020

Met een groep wijkbewoners uit de Hasseltse wijken Hollandsveld, Katerina of de Kempische Wijk zullen we een voorstelling maken. De voorstelling met situaties uit het dagdagelijkse leven wordt vertoond tijdens Tournée Locale.

25 januari 2020

Sluit je aan bij de Vredeswake op zaterdag 25 januari 2020 om oorlog met Iran te vermijden! 14u op het Europaplein aan Brussel-Centraal.

30 januari 2020

Op donderdag 30 januari 2020 geeft Paul Lansu een lezing in de kerk van oud Waterschei in Genk.

28 september, 2018 - 19:00

Vredesweek - Ontmoetingsdiner Nekkersdal

Woon je in Laken? Wil je je buren leren kennen? Sta je open voor wat avontuur? Kom dan naar Time2connect, een bijzonder diner op vrijdag 28 september 2018.

Het concept is eenvoudig: je schuift aan tafel met een onbekende buurtbewoner of expat en gaat in gesprek. Een gespreksmenu is jullie leidraad voor de avond. Je bepaalt zelf de richting van het gesprek. Een heerlijke (vegetarische) maaltijd, bereid door de dames van La 20ième, verwent je smaakpapillen.

Het maakt een klein maar erg belangrijk verschil als buurtbewoners elkaar kennen of herkennen. Daarom willen we individuen en groepen die in eenzelfde buurt wonen maar elkaars leefwereld niet kennen, samenbrengen. Empathie en begrip voor elkaar kunnen ontstaan door op een ongedwongen manier samen te komen en te delen. Door de verscheidenheid van mensen die in Laken wonen samen te brengen, hopen we dat Lakenaars zich meer thuis zullen voelen.

Praktisch

GC Nekkersdal, Emile Bockstaellaan 107, 1020 Laken

Aanvang: 19 u. Kom op tijd, zo hoeft je gesprekspartner niet te wachten.

Kinderen welkom! Er zijn activiteiten voor hen voorzien.

Gratis maar vooraf inschrijven is verplicht via tinyurl.com/time2connect 

I.s.m. Citizenne, GC Nekkersdal, Davidsfonds Brussel en KWB Laken-Jette

Download de digitale flyer