Vredesweek - Ontmoetingsdiner Nekkersdal | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
5 augustus 2020

Een stille wake en een symbolische verzending van kraanvogels naar Hiroshima en Nagasaki ter ere van de vele slachtoffers met een duidelijke boodschap: Nooit meer!

12 september 2020

Journalist Guy Poppe gidst je door Antwerpen en brengt verhalen over Congo in Antwerpen en Antwerpenaren die banden hebben met Congo. Opgelet, deze wandeling is volgeboekt.

12 september 2020

Gids Michiel Stinckens brengt ons langsheen Hasseltse straten en pleinen die ooit een link hadden met het Belgische koloniale verhaal. Jij wandelt toch ook mee?!

28 september, 2018 - 19:00

Vredesweek - Ontmoetingsdiner Nekkersdal

Woon je in Laken? Wil je je buren leren kennen? Sta je open voor wat avontuur? Kom dan naar Time2connect, een bijzonder diner op vrijdag 28 september 2018.

Het concept is eenvoudig: je schuift aan tafel met een onbekende buurtbewoner of expat en gaat in gesprek. Een gespreksmenu is jullie leidraad voor de avond. Je bepaalt zelf de richting van het gesprek. Een heerlijke (vegetarische) maaltijd, bereid door de dames van La 20ième, verwent je smaakpapillen.

Het maakt een klein maar erg belangrijk verschil als buurtbewoners elkaar kennen of herkennen. Daarom willen we individuen en groepen die in eenzelfde buurt wonen maar elkaars leefwereld niet kennen, samenbrengen. Empathie en begrip voor elkaar kunnen ontstaan door op een ongedwongen manier samen te komen en te delen. Door de verscheidenheid van mensen die in Laken wonen samen te brengen, hopen we dat Lakenaars zich meer thuis zullen voelen.

Praktisch

GC Nekkersdal, Emile Bockstaellaan 107, 1020 Laken

Aanvang: 19 u. Kom op tijd, zo hoeft je gesprekspartner niet te wachten.

Kinderen welkom! Er zijn activiteiten voor hen voorzien.

Gratis maar vooraf inschrijven is verplicht via tinyurl.com/time2connect 

I.s.m. Citizenne, GC Nekkersdal, Davidsfonds Brussel en KWB Laken-Jette

Download de digitale flyer