Vredesweek - Staten-Generaal van de Liefde | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
23 januari 2020

Met een groep wijkbewoners uit de Hasseltse wijken Hollandsveld, Katerina of de Kempische Wijk zullen we een voorstelling maken. De voorstelling met situaties uit het dagdagelijkse leven wordt vertoond tijdens Tournée Locale.

25 januari 2020

Sluit je aan bij de Vredeswake op zaterdag 25 januari 2020 om oorlog met Iran te vermijden! 14u op het Europaplein aan Brussel-Centraal.

30 januari 2020

Op donderdag 30 januari 2020 geeft Paul Lansu een lezing in de kerk van oud Waterschei in Genk.

21 september, 2017 - 20:00

Vredesweek - Staten-Generaal van de Liefde

Op 21 september 2017, Internationale Dag van de Vrede, organiseert Pax Christi Vlaanderen in het kader van de Vlaamse Vredesweek een Staten-Generaal van de Liefde.

De Staten-Generaal wordt een statement over 'liefde als individuele en maatschappelijke kracht die mensen dichter bij elkaar brengt in plaats van hen uit elkaar te drijven'. Liefde die verschillen overstijgt en waardeert, liefde die onvoorwaardelijk en alomtegenwoordig is, liefde die weerbaar maakt en kwetsbaarheid toelaat, kortom een essentiële inspiratie- en krachtbron.

Traditioneel brengt een Staten-Generaal de afgevaardigden van het volk samen. De Vredesweek biedt een platform aan inspirerende bepleiters van de liefde.
Laat je bezielen door Mohamed El Bachiri, Bleri Lleshi, Babs Mertens, Christophe Busch, Tom Sauer en vele anderen.

Bozar, Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel.