E-week Pax Christi Vlaanderen - week 16 | Pax Christi Vlaanderen

DE NIEUWSBRIEF VAN PAX CHRISTI VLAANDEREN - WEEK 16  - van 17 tot 23 april 2017

Wil je een vriend of kennis laten kennismaken met Pax Christi Vlaanderen? Laat hem/haar dan eens proeven van ons werk via de E-week. Klik op deze link en schrijf - ultramakkelijk - in.

Sfeerbeelden Pax Christi-dag

Op tweede paasdag, 17 april 2017, nodigde Pax Christi Vlaanderen vrijwilligers en sympathisanten uit op een gezellige ontmoetingsdag. Maar er werd ook gebrainstormed...

De 'pestjuf': praten met kinderen

Op 3 mei 2017 geeft ‘pestjuf’ Jaklin Laporte een vormingssessie over ‘praten met kinderen’.

Bruggen Bouwen - 18 Workshops over Geweldloosheid

18 workshops over Actieve Geweldloosheid. 18 ingangen tot geweldloos verzet. Unieke kans om jezelf te verdiepen in het leven als geweldloos activist.

Methodische inspiratiedag 'participatief theater' - Migratie & Superdiversiteit

UM4P organiseert voor professionals rond migratie en etnisch-culturele minderheden een specifieke inspiratiedag om “aan den lijve” te ondervinden wat participatief theater kan betekenen in jouw werking.

Lessenreeks: Israël en Palestina voor beginners

50 jaar al duurt de bezetting van de Palestijnse gebieden door Israël. In een driedelige lessenreeks bieden Broederlijk Delen en Pax Christi Vlaanderen meer inzicht in deze situatie.

Filmvertoning 'Shadow World'

Op dinsdag 25 april 2017 vertoont USOS (Universitaire Stichting voor Ontwikkelingssamenwerking) aan de UA de film 'Shadow World' van Johan Grimonprez.

Gastvrij Antwerpen: editie 3

Gastvrij Antwerpen is het warmste feest van Antwerpen in de wereld. 29 april 2017 in de Roma: een kans voor ontmoetingen tussen locals en nieuwe Antwerpenaren, een kans om je gastvrijheid te tonen, en natuurlijk om te eten, dansen en zelf te zingen!

We hebben nog zoveel met onszelf te doen, dat we aan haat tegenover onze zogenaamde vijanden niet eens toe zouden moeten komen.

Etty Hillesum (uit ‘Het verstoorde leven’)