Ben jij onze nieuwe medewerker Educatie? | Pax Christi Vlaanderen

Ben jij onze nieuwe medewerker Educatie?

Pax Christi Vlaanderen zoekt een medewerker Educatie om de visie op leren en het bijhorend educatief beleid van de organisatie uit te rollen. Je ontwikkelt en bewaakt de leerstrategie zodat Pax Christi Vlaanderen doelgericht leeromgevingen opzet die het leren door de te bereiken doelgroepen mogelijk maken en bevorderen.

Je bent thuis in de wereld van educatie en je hebt ervaring met het creëren van leeraanbod. Je werkt hiervoor graag samen met collega’s en vrijwilligers. Je hebt een hart voor vrede en je beheerst de taal van geweldloze communicatie. Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een educatieve functie.

Pax Christi Vlaanderen bevordert vrede en veiligheid, verzoening en rechtvaardigheid vanuit humane waarden en christelijke inspiratie, in de eigen samenleving en in andere delen van de wereld. Pax Christi Vlaanderen is lid van de internationale vredesbeweging Pax Christi International.

Lees hier de volledige vacature.

Solliciteren kan tot 5 februari 2021 (nieuwe deadline) door je CV en motivatiebrief te mailen naar onze directeur, Annemarie Gielen: annemarie.gielen@paxchristi.be.

Foto: (c) Adobe Stock/ Zinkevych