Herfstsessie met Dirk De Wachter aanloop naar nieuwe editie Opleiding Vredeseducatie | Pax Christi Vlaanderen

Herfstsessie met Dirk De Wachter aanloop naar nieuwe editie Opleiding Vredeseducatie

In 2017 kunnen vredeswerkers en andere belangstellenden in het kader van de Opleiding Vredeseducatie opnieuw 10 lessessies volgen, aan de stadscampus van de Universiteit Antwerpen. Als aanloop tot deze nieuwe lessenreeks heeft op 30 november 2016 een herfstsessie plaats.

Gastspreker op de herfstsessie is professor Dirk De Wachter. Hij geeft in aula R.014, Rodestraat 14 in Antwerpen een lezing over Liefde in tijden van leukigheid.

De lezing loopt van 19.15 tot 20.15 uur gevolgd door interactie met het publiek via een 'zoemsessie'. De avond sluit af met de Uitreiking van het logo ‘vredes-actieve school' aan BUSO Kristus-Koning en lagere school De Schatkist en attesten van 'Consulent in conflicthantering en geweldpreventie' aan de studenten van de voorbije sessies.
Prof. Luc Braeckmans sluit het inhoudelijk gedeelte af. Aansluitend is er een receptie in het Agora Kaffee.

Prijs voor de herfstsessie:  

  • 12 euro voor leerkrachten en andere cursisten
  • 7 euro voor studenten en gepensioneerden

Overschrijven op rekeningnummer: BE92.0688.9137.1423 aan Roger Boonen, Stuurgroep Opleiding vredeseducatie          

Wie nu al inschrijft op het volledig programma van de Opleiding Vredeseducatie van 2017 mag bij wijze van promotie gratis deelnemen aan de Herfstsessie en Academische opening 2017.

En ... de 25 eerst ingeschrevenen mogen op 3 december 2017 gratis deelnemen aan een geleid bezoek aan de gevangenis van Beveren.

Meer informatie en programma van de herfstsessie op deze pagina.

Volledig programma van de Opleiding Vredeseducatie 2017 op deze pagina

Bekijk de brochure.