Music for Life 2016: Stem jouw nummer '1' op de 'Peace'-playlist. | Pax Christi Vlaanderen

Music for Life 2016: Stem jouw nummer '1' op de 'Peace'-playlist.

Pax Christi Vlaanderen zet in 2016 opnieuw een actie op tijdens de Warmste Week van Music for Life.

Voor het tweede jaar op rij stelden we met onze medewerkers een 'Peace'-playlist samen van 20 nummers die gaan over vrede. We zamelen geld in om onze werking  rond massavernietingswapens te ondersteunen. Immers, samen met de Belgische Coalitie tegen Kernwapens wil Pax Christi Vlaanderen dat Belgische politici op constructieve wijze deelnemen aan het onderhandelingsproces binnen de Verenigde Naties dat in 2017 moet leiden tot besprekingen over een internationaal kernwapenverbod.

Uit deze 'Peace-playlist' kan jij nu jouw favoriete nummer kiezen. Op donderdag 22 december 2016 om 23:59u sluiten we de stemming af en vragen we op de radio het plaatje aan dat de meeste stemmen kreeg. We willen ook een top 5 samenstellen en daarom kan je ook op meerdere nummers jouw stem geven. Voor elke stem die je uitbrengt, vragen we om een kleine bijdrage te storten van €2 / per nummer. Vind je jouw nummer niet op de lijst? Geen probleem! Geef ons dan jouw favoriete nummer door en we vragen daarvoor een bijdrage van €5 / per nieuw nummer op de lijst. Je mag zoveel nummers doorgeven als je wil.

Hoe betalen? Eenvoudig!

1) Via Kumulaid, online betaalplatform met mogelijkheid om te betalen met je kredietkaart:

Procedure: Klik op onderstaande link, vul het bedrag in dat je wil storten en bij 'bericht aan het goede doel' vul je als mededeling in: musicforlife2016. Vervolgens volg je de stappen die Kumulaid aangeeft. Betaal nu online via volgende link

2) Via bankoverschrijving met volgende gegevens:

Naam: Pax Christi Vlaanderen VZW, Italiëlei 98A, B-2000 Antwerpen

IBAN: BE41 8939 4403 7310

BIC: VDSPBE91

Mededeling: musicforlife2016

Let op: de actie wordt afgesloten op donderdagavond 22 december 2016! Na afsluiting wordt het bedrag integraal doorgestort aan Music for Life (via Koning Boudewijnstichting). Heb je bijkomende vragen of ondervind je problemen bij de storting, contacteer dan gerust Wim Vandewiele (wim.vandewiele@paxchristi.be).

Link naar 'Peace-playlist'

Hartelijk dank!

Het Pax Christi Vlaanderen-team