Pax Christi Vlaanderen op Cultuurmarkt 2016 | Pax Christi Vlaanderen
|
12 augustus 2016

Pax Christi Vlaanderen op Cultuurmarkt 2016

Net zoals de afgelopen jaren kan je Pax Christi Vlaanderen op zondag 28 augustus 2016 aantreffen op de Cultuurmarkt van Vlaanderen.

Samen met alle andere sociaal-culturele organisaties en vormingsinstellingen kun je ons vinden langs de Scheldekaaien op het Steenplein.

De Cultuurmarkt van Vlaanderen is een gratis cultuurfeest, met een culturele infomarkt en een massa optredens en activiteiten. Op de infomarkt presenteren organisaties uit de Vlaamse kunst- en cultuursector hun programma voor het nieuwe cultuurseizoen. De kleinste bezoekers kunnen er de Vliegroute volgen, en op speelse wijze kennismaken met het cultuuraanbod. Op pleinen en in zalen zijn er optredens: theater, circus, klassieke muziek, comedy, jazz, musical, urban cultuur, literatuur, dans …

Iedereen is van harte welkom op zondag 28 augustus, van 11.00 tot 18.00 uur in het stadscentrum van Antwerpen, van aan het station tot aan de Schelde!

Je vindt alle informatie (inhoud, programma, plan, praktische info etc.) over de 2016-editie van de Cultuurmarkt op deze pagina's.

Cultuurmarkt Vlaanderen 2016