Pax Christi Vlaanderen op Kanaal Z | Pax Christi Vlaanderen

Pax Christi Vlaanderen op Kanaal Z

Op 12 april 2017 zette de zakenzender Kanaal Z Pax Christi Vlaanderen in de kijker.

Z in de wereld. Zo heet de reeks waarin Kanaal Z vanaf 8 maart 2017 iedere woensdag een organisatie uit het middenveld aan het woord laat. In 11 weken tijd komen evenveel ngo’s aan bod.  Kanaal Z brengt zo elke week een ander verhaal over ontwikkelingssamenwerking, armoedebestrijding, werken aan mensenrechten en duurzaam ondernemen. Medewerkers, partners uit het Zuiden, politici en experts belichten de efficiëntie en de professionaliteit waarmee deze organisaties de strijd tegen onrecht en voor duurzame verandering aanpakken.  

Op 12 april 2017 was het de beurt aan Pax Christi Vlaanderen. In ‘onze’ aflevering benadrukken wij ons geloof in geweldloze alternatieven in plaats van in een louter militaire aanpak. We geven aan hoe wij met onze expertise in deze vraagstukken kunnen wegen op het beleid.

Pax Christi Vlaanderen op Kanaal Z

Klik op de foto voor de uitzending. Je kan deze aflevering en de voorbije afleveringen ook bekijken op deze pagina van Kanaal Z.

Komen ook of nog aan bod: 11.11.11, Memisa, Trias, fos, Broederlijk Delen, Vluchtelingenwerk Vlaanderen, Artsen Zonder Vakantie, Wereldsolidariteit.