Pax Christi Vlaanderen zoekt vrijwilligers voor massamailing Vredesweek | Pax Christi Vlaanderen

Pax Christi Vlaanderen zoekt vrijwilligers voor massamailing Vredesweek

De 28ste Vredesweek is in volle voorbereiding. Voor de massamailings naar scholen en organisaties kunnen wij de hulp van fijne vrijwilligers goed gebruiken...

Tijdens 28ste Vlaamse Vredesweek gaat Pax Christi Vlaanderen ‘in liefdevol verzet’ tegen polarisering en vijanddenken in onze samenleving. We kiezen voor ‘radicaal samen’. Wij kiezen radicaal voor liefde om te komen tot verbinding en rechtvaardigheid. Wij roepen iedereen in onze samenleving op om zich niet uit elkaar te laten spelen, om zich niet terug te trekken in de ‘eigen groep’ en de onderlinge solidariteit te versterken. Alleen samen kunnen wij werken aan een sterke democratie en een hechte samenleving.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons op 8 en 9 juni 2017 willen helpen bij de verzending van het campagnemateriaal.
De belangrijkste taken zijn etiketten kleven en enveloppen vullen.

 

Wanneer hebben wij jouw hulp nodig?

Je kan ons komen helpen op 8 juni en 9 juni 2017, tussen 9 en 16 uur. Je komt terecht in een fijne werkomgeving en voor de lunch kan je op een lekker broodje rekenen. Koffie, thee en water zijn de hele dag door voorhanden.

Kan jij je vrij maken?

Stuur dan een mailtje naar Andrea Galleguillos Rodriguez met de dag(en) en het tijdstip die jou het beste passen. 

Heb je nog vragen, aarzel niet ons te contacteren! 03/225 10 00

De Vredesweek is een initiatief van Pax Christi Vlaanderen, en komt tot stand in samenwerking met andere sociaal-culturele organisaties en ngo’s.