Radicaal samen: Staten-Generaal van de Liefde | Pax Christi Vlaanderen

Radicaal samen: Staten-Generaal van de Liefde

Op 21 september 2017, Internationale Dag van de Vrede, organiseert Pax Christi Vlaanderen 'de Staten-Generaal van de Liefde', een evenement dat enkel en alleen over de liefde gaat.

Op 21 september begint de Vlaamse Vredesweek. Die loopt dit jaar onder de noemer 'Radicaal samen - #LiefdevolVerzet'. In het kader van de Vredesweek organiseert Pax Christi, samen met de Vredesweekpartners, een Staten-Generaal van de Liefde. Het wordt een statement over liefde als individuele en maatschappelijke kracht die mensen dichter bij elkaar brengt in plaats van hen uit elkaar te drijven. Liefde die verschillen overstijgt en waardeert, liefde die onvoorwaardelijk en alomtegenwoordig is, liefde die weerbaar maakt en kwetsbaarheid toelaat, kortom een essentiële inspiratie- en krachtbron.

Traditioneel brengt een Staten-Generaal de afgevaardigden van het volk samen. De Vredesweek biedt een platform aan inspirerende bepleiters van de liefde. Laat je bezielen door Mohamed El Bachiri, Bleri Lleshi, Christophe Busch, Babs Mertens, Tom Sauer en Dalilla Hermans.

Bozar, Brussel

19.30 - 21.30 u.

In samenwerking met MO* Magazine en KWB Laken-Jette en met de steun van 11.11.11

Schrijf je in