Radio Gaga in De Stroming | Pax Christi Vlaanderen

Radio Gaga in De Stroming

Op 7 november 2017 spreken Radio Gaga-presentatoren Joris Hessels en Dominique Van Malder op uitnodiging van Tele-Onthaal over hun ervaringen bij het maken van hun populaire tv-programma.

Joris Hessels en Dominique Van Malder kennen we van het populaire tv-programma Radio Gaga. Zij trekken met hun zelfgebouwde mobiele radiostudio naar verschillende locaties in België om er enkele dagen bijzondere lokale radio te maken. Dat allemaal met één simpele vraag: welk nummer wil je horen?

Radio Gaga gaat op zoek naar nuance, humor en ontroering, en naar de ziel en de soundtrack van een bepaalde plek. Wat is zo uniek aan die biotoop, en wat verbindt de mensen die er leven?

Op 7 november komen de presentatoren in De Stroming in Antwerpen vertellen over het verhaal van 'Radio Gaga', wat hen is bijgebleven en welke glimpen van hoop ze zien.  Ze brengen nooit eerder geziene filmpjes en geluidsfragmenten uit de oude doos mee. Gegarandeerd dat deze twee mannen je ziel gaan beroeren.  En mooi meegenomen dat je tegelijkertijd kennis maakt met dit goede doel.

Place to be: De Stroming, Nationalestraat 111, 2000 Antwerpen
Wanneer:  dinsdagavond, 7 november 2017 om 20 u.
Prijs: 8 euro  (Betalen doe je ter plekke.  Een plaatsje reserveren kan je nu al via jaklin@telenet.be)

En wie op tijd komt, vindt zelfs ter plekke parking.

Foto: VRT/Canvas