Agenda

Terug naar overzicht
20 augustus 2019

Op 20 augustus 2019 spreekt Nadia Nsayi in ‘De Preekstoel’ in de Sint-Waldetrudiskerk in Herentals.

7 september 2019

Op zaterdag 7 september 2019 organiseren Pax Christi Vlaanderen en Broederlijk Delen een stadswandeling langs plaatsen die symbool staan voor de (vergeten) relaties tussen Antwerpen en Congo.

15 november 2019

Op vrijdag 15 november 2019 organiseren Pax Christi Vlaanderen en Broederlijk Delen een stadswandeling langs plaatsen die symbool staan voor de (vergeten) relaties tussen Antwerpen en Congo.

6 augustus, 2017 - 21:00

Herdenking atoomaanvallen

Het Vredesoverleg Gent organiseert op zondag 6 augustus 2017 zoals ieder jaar een herdenking van de aanvallen op Hiroshima en Nagasaki.

Om 21u. zingt sopraan Kyoko Ishida in de St.Niklaaskerk, samen met harpiste Hannah Van den Borne en koor de 2de Adem. Daarna worden aan de Korenlei de vredeskaarsjes te water gelaten, onder begeleiding van zang en harpmuziek op de gondel van Viadoggio.

Meer informatie: klik hier.

Vredesoverleg Gent is een groep vertegenwoordigers van Gentse organisaties die de Vrede nastreven. Zij organiseren of ondersteunen vredesacties en laten de vredesstem horen bij het stadsbestuur van Gent. Pax Christi heeft een vertegenwoordiger in het overleg.