Vredesweek - 'Wonen in het huis van de stilte' in Gent | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
12 september 2020

Journalist Guy Poppe gidst je door Antwerpen en brengt verhalen over Congo in Antwerpen en Antwerpenaren die banden hebben met Congo. Opgelet, deze wandeling is volgeboekt.

12 september 2020

Gids Michiel Stinckens brengt ons langsheen Hasseltse straten en pleinen die ooit een link hadden met het Belgische koloniale verhaal. Jij wandelt toch ook mee?!

19 september 2020

Journalist Guy Poppe gidst je door Antwerpen en brengt verhalen over Congo in Antwerpen en Antwerpenaren die banden hebben met Congo.

26 september, 2018 - 16:00

Vredesweek - 'Wonen in het huis van de stilte' in Gent

De interlevensbeschouwelijke werkgroep Gent nodigt uit om deel te nemen aan een bezinning rond het thema 'wonen in het huis van de stilte'.

Centraal in de bezinning staat het icoon dat monnik-kunstenaar Andrei Roeblev maakte over de gastvrijheid. Laat je eveneens inspireren door de Franciscaanse en boeddhistische inbreng.

Buiten de kerk op de Korenmarkt zal symbolisch een grote kring van stoelen staan. In het midden staat een tafel met vier stoelen. Voorbijgangers worden uitgenodigd om erbij te komen en het gesprek met elkaar aan te gaan.

Praktisch

Sint-Niklaaskerk, Gent

Woensdag 26 september, van 16 tot 17.30 u.

Meer op de website van de Interlevensbeschouwelijke Werkgroep.