Vredesweek - Thuiskomen bij jezelf | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
12 september 2020

Journalist Guy Poppe gidst je door Antwerpen en brengt verhalen over Congo in Antwerpen en Antwerpenaren die banden hebben met Congo. Opgelet, deze wandeling is volgeboekt.

12 september 2020

Gids Michiel Stinckens brengt ons langsheen Hasseltse straten en pleinen die ooit een link hadden met het Belgische koloniale verhaal. Jij wandelt toch ook mee?!

19 september 2020

Journalist Guy Poppe gidst je door Antwerpen en brengt verhalen over Congo in Antwerpen en Antwerpenaren die banden hebben met Congo.

26 september, 2018 - 19:30

Vredesweek - Thuiskomen bij jezelf

Een uitnodiging om op ontdekking te gaan in het meest natuurlijke wat we hebben: ons lichaam en ons bewegen.

De begeleiding creëert een ruimte waarin je veilig en vol vertrouwen kan en mag bewegen. We vertrekken vanuit de methodiek van focusing, een methode waarbij je de aandacht naar binnen richt. We werken vanuit een zacht en moeiteloos bewegen, elk kan dit op eigen tempo. Er hoeven geen prestaties geleverd te worden. We werken vanuit heel eenvoudig bewegen en kijken wat we daarin tegenkomen. In eerste instantie zijn we gericht op onszelf, er kan als het past ook aandacht zijn voor de ander en de groep. Er is geen enkele voorervaring nodig om thuis te komen bij jezelf.

Prijs: 15 euro  
Wanneer: woensdag 26 sept 2018 van 19u30 tot 21u30  
Interesse? mail naar gerd@cambiarte.be  
Begeleiding: Gerd Parquin, focustrainer, dans- en bewegingstherapeute