Agenda

Terug naar overzicht
2 april 2019

Elke eerste dinsdag van de maand heeft bij Pax Christi een interreligieuze, stille meditatie plaats.

3 april 2019

Op 3 april 2019 organiseert het UCSIA, in samenwerking met 11.11.11, Pax Christi en Sant’ Egidio een debatavond over lokale praktijken van verzoening in gebroken gemeenschappen.

9 april 2019

Op dinsdag 9 april 2019 organiseren Pax Christi Vlaanderen en Broederlijk Delen een stadswandeling langs plaatsen die symbool staan voor de (vergeten) relaties tussen Antwerpen en Congo.

28 augustus, 2016 - 11:00

Pax Christi Vlaanderen op de Cultuurmarkt

Net zoals de afgelopen jaren kan je Pax Christi Vlaanderen op zondag 28 augustus 2016 aantreffen op de Cultuurmarkt van Vlaanderen.

Samen met alle andere sociaal-culturele organisaties en vormingsinstellingen kun je ons vinden langs de Scheldekaaien op het Steenplein.

De Cultuurmarkt van Vlaanderen is een gratis cultuurfeest, met een culturele infomarkt en een massa optredens en activiteiten. Op de infomarkt presenteren organisaties uit de Vlaamse kunst- en cultuursector hun programma voor het nieuwe cultuurseizoen. De kleinste bezoekers kunnen er de Vliegroute volgen, en op speelse wijze kennismaken met het cultuuraanbod. Op pleinen en in zalen zijn er optredens: theater, circus, klassieke muziek, comedy, jazz, musical, urban cultuur, literatuur, dans …

Iedereen is van harte welkom op zondag 28 augustus, van 11.00 tot 18.00 uur in het stadscentrum van Antwerpen, van aan het station tot aan de Schelde!

Je vindt alle informatie (inhoud, programma, plan, praktische info etc.) over de 2016-editie van de Cultuurmarkt op deze pagina's.