Terug naar overzicht
12 december 2019

Op 12 december 2019 heeft in Kazerne Dossin de plechtige uitreiking plaats van de titel van 'Ambassadeur voor de Vrede'. Laureaten van deze twintigste editie zijn Brigitte Herremans en Artsen zonder Grenzen.

19 februari 2020

Op 19 februari 2020 organiseert het Centrum voor Vredesethiek van de KU Leuven i.s.m. Pax Christi Vlaanderen een colloquium over de ethische vraagstukken rond oorlogvoering met autonome wapensystemen.

25 april 2020

Op zaterdag 25 april 2020 organiseert Pax Christi Vlaanderen een stadswandeling onder de noemer ‘Congo in relatie met Hasselt’, met als gids Michiel Stinckens.

28 augustus, 2016 - 11:00

Pax Christi Vlaanderen op de Cultuurmarkt

Net zoals de afgelopen jaren kan je Pax Christi Vlaanderen op zondag 28 augustus 2016 aantreffen op de Cultuurmarkt van Vlaanderen.

Samen met alle andere sociaal-culturele organisaties en vormingsinstellingen kun je ons vinden langs de Scheldekaaien op het Steenplein.

De Cultuurmarkt van Vlaanderen is een gratis cultuurfeest, met een culturele infomarkt en een massa optredens en activiteiten. Op de infomarkt presenteren organisaties uit de Vlaamse kunst- en cultuursector hun programma voor het nieuwe cultuurseizoen. De kleinste bezoekers kunnen er de Vliegroute volgen, en op speelse wijze kennismaken met het cultuuraanbod. Op pleinen en in zalen zijn er optredens: theater, circus, klassieke muziek, comedy, jazz, musical, urban cultuur, literatuur, dans …

Iedereen is van harte welkom op zondag 28 augustus, van 11.00 tot 18.00 uur in het stadscentrum van Antwerpen, van aan het station tot aan de Schelde!

Je vindt alle informatie (inhoud, programma, plan, praktische info etc.) over de 2016-editie van de Cultuurmarkt op deze pagina's.