Kleine klaprozen voor de Circusschool van Palestina | Pax Christi Vlaanderen
Titel:
Klaprozen klein

"Stoelen voor een circusschool in Palestina" is een ander project van Anita, in het teken van vrede. Na haar bezoek aan Palestina was het haar droom ervoor te zorgen dat kinderen weer kind kunnen zijn. Daar wou ze voor gaan en het zou niet bij het stoelenproject blijven. Anita‘s spirit en gedrevenheid, haar ongelooflijke inzet en die van haar grote en hechte vriendenkring, haar vredesovertuiging en vredeswil begeesterden al duizenden mensen en liggen mee aan de start en leefbaarheid van de Palestijnse Circusschool. Om dit mooie project van Anita meer draagkracht te geven, besloot vzw Klaprozen voor Vrede, om naast de grote klaprozen voor Apopo ook kleine klaprozen te creëren en te verkopen ten voordele van de Palestijnse Circusschool. Keramiste Diana Wynants maakte de eerste ontwerpen voor de kleine roosjes.

De roosjes worden aangeboden op een individueel voetje of op een metalen plaatje met 3 voetjes (naast elkaar of in driehoeksvorm).

Te verkrijgen (niet verzendbaar) in de Vredeswinkel van Pax Christi in Antwerpen of bij volgende verkooppunten: zie www.klaprozen.be

15,00 €