Pakket: Puzzel aan vrede ( handleiding + posters + puzzels + versjesboek ) | Pax Christi Vlaanderen
verder winkelen

Vredeseducatie | Kleuren bestaan apart, zoals kinderen en grote mensen apart bestaan. Kleuren kan je mengen, zoals mensen door elkaar wonen en leven. 3 gratis bundel voor 1ste, 2de en 3de graad BO.

Vredeseducatie | Een werkmap boordevol lesideeën om met je klas aan de slag te gaan rond gevoelens en geweldloze conflicttransformatie

Titel:
Pakket: Puzzel aan vrede ( handleiding + posters + puzzels + versjesboek )

Een klasgroep is als een puzzel: soms ontbreekt er een stukje, soms ligt er eentje verkeerd of dwars, maar elk deel hoort erbij. Samen vormen ze het geheel. Het pakket ‘Puzzel aan de vrede’ haalt verschillende thema’s aan: werken aan verbondenheid, geweldloosheid en het bespreekbaar maken van gevoelens staan centraal.

Vier puzzels om samen te maken in de klas. De visualisering op vier A3-posters en de bijhorende zesdelige puzzels op A5-formaat, nodigen uit tot samen spreken en werken aan vrede. Een prachtig versjesboek brengt de verschillende emoties tot leven. De handleiding biedt telkens een verhaal met tal van praktische verwerkingstips: kringgesprek, muziek, drama, beeld, beweging, lezen en een verwijzing naar de axenroos.

 

25,00 €