Image
mundo moves 18 mei

Mundo Moves Wereldfeest 'Geef Vrede Een Stem'

Feest mee tijdens het gratis, gezinsvriendelijk Mundo Moves Wereldfeest dat het stadsfestival Mundo Moves feestelijk afsluit!

Het is de derde editie binnen Mundo Moves, maar al de 35ste (!) sinds het ontstaan in 1988.

Mét mondiale impact

Op de nieuwe locatie steven we naar een steeds groeiende positieve mondiale impact van het feest.

Zo worden de feestelijke basisingrediënten – liveoptredens, animatie, lekker eten en drinken, standjes… – verder verduurzaamd. Volledig vegetarische gerechten, (H)eerlijke drankjes en diverse lokale partners voor (kinder)animatie en live optredens.

Ook jou betrekken we hier graag bij. Tijdens onze workshops bijvoorbeeld, en aan de impactstanden van de vele organisaties die zich in en vanuit Leuven dagelijks inzetten voor een betere wereld. Zij nodigen je vanuit hun werkingen uit tot kleine of grotere engagementen. Grijp je kans en bouw mee aan een meer solidaire, rechtvaardige en duurzame mondiale samenleving!

Het Mundo Moves Wereldfeest wordt georganiseerd door vzw Wereldfeest Leuven binnen het stadsfestival van Mundia (waaronder De Leuvense Vredesbeweging) en met steun van Stad Leuven.

Een Wereldfeest kan alleen met veel helpende handen. Heb je tijd en zin om tijdens het evenement op zaterdag 18 mei te helpen als vrijwilliger, of tijdens de opbouw of afbraak?

Startdatum
Einddatum
Prijs
gratis
Adres

HAL 5, Blauwputplein
3010 Kessel-Lo
België