Over Oekraïne praat iedereen in oorlogstaal. Toch zijn er genoeg mensen die willen dat die oorlog stopt. Zing je in een koor ? Ken je mensen die dat doen? Geef vrede een stem door mee te doen aan de flashmobs in Vlaanderen.
Aankondiging
Tijdens de Gebedsweek voor Vrede in Israël en Palestina 2023 staan we stil bij het belang van de familie. Door de onderdrukking hebben veel Palestijnen geen plaats om hun hoofd neer te leggen.
Aankondiging
Op 13 september is het Dag van het Testament. Voor organisaties als Pax Christi is dat een goede gelegenheid om het belang van schenken via een testament in de kijker te zetten! Heb jij er al over nagedacht?
Aankondiging
Doorbreek je met ons de oorlogsmuur door je onverzettelijk geloof in lokale vredeskrachten en diplomatie? Werk je samen met mensen zonder wettig verblijf aan een menswaardige oplossing voor hun situatie? Zit communicatie in je brein waarmee je een ...
Vredeskansel uitgesproken door Emmelien Lievens in de Sint-Michielskerk Vredeskerk in Leuven op 5 augustus 2023.Emmelien Lievens is coördinator van Vrede vzwVan stage naar kanselIk wil graag beginnen met jullie te vertellen hoe ik zelf kennis maakte ...
Verslag
Met een ontroerend mooie compositie werd de eerste editie van Dialogen op het Dak van het PAKT een memorabel event. Lev en Oleksii beroerden de zielen en dat terwijl een hevige oorlog tussen hun landen woedt.