Agenda

Terug naar overzicht
20 augustus 2019

Op 20 augustus 2019 spreekt Nadia Nsayi in ‘De Preekstoel’ in de Sint-Waldetrudiskerk in Herentals.

7 september 2019

Op zaterdag 7 september 2019 organiseren Pax Christi Vlaanderen en Broederlijk Delen een stadswandeling langs plaatsen die symbool staan voor de (vergeten) relaties tussen Antwerpen en Congo.

15 november 2019

Op vrijdag 15 november 2019 organiseren Pax Christi Vlaanderen en Broederlijk Delen een stadswandeling langs plaatsen die symbool staan voor de (vergeten) relaties tussen Antwerpen en Congo.

7 januari, 2017 - 20:00

Somud u Ahlam - Verzet en dromen

Op 7 januari 2017 speelt Annet Henneman van Teatro di Nascosto een bijzondere 'theaterreportagemonoloog', gebaseerd op haar reizen door Irak, Iraaks Koerdistan en Palestina.

Met muziek en fotoreportage deelt Annet verhalen van hoop, dromen en verzet met het publiek. 

" ... Karballah Irak, Basra, Bagdad, een moeder vertelt fragmenten uit haar dagelijks leven in Irak, de oorlog tegen ISIS en hoe haar zoon en vele vrienden proberen om de controle over hun leven terug te krijgen. 

Palestina Jabel el Baba, (de berg van de paus), het leven van de Bedoeïenen in een vluchtelingenkamp tegenover een Israëlische kolonie, hun verzet tegen de vernielingen van hun huizen. 

Suleimania, Iraaks Koerdistan, een in tweeën verdeelde regio. Onbetaalde salarissen, gesloten scholen, de oorlog in Mosul, veel peshmergas. Broers, echtgenoten en zonen die vechten aan de frontlinie..."

Zaterdag 7 januari 2017 van 20.00 tot 21.30

Pax Christi Vlaanderen, Italiëi 98a, 2000 Antwerpen in de bovenzaal

Tickets: €10 (Sociaal tarief €5) 

Reserveren via: event@collectieftheaterhart.be
De inkomsten gaan integraal naar Teatro di Nascosto